Van de voorzitter

Van de voorzitter

10 augustus 2024

Deze zomer is het een drukke tijd voor onze supportersclub. We zijn volop bezig geweest met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de uitbreiding van ons supportersterras. Met een grotere bar kunnen we je sneller en efficiƫnter helpen en daarmee willen we ervoor zorgen dat je nog meer kunt genieten van de wedstrijden. We hopen je weer op het terras te zien!

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat we in het nieuwe seizoen weer met de supportersbus naar verre uitwedstrijden gaan. Voor een aantrekkelijke prijs kun je mee om de club te steunen. De inschrijving voor deze busreizen is op basis van animo en kan gemakkelijk via Busreizen. Mis de kans om de uitwedstrijden te beleven niet!

Geen nood; inmiddels hebben we alles geschilderd

We zijn vastbesloten om onze spelers en de hele club op een positieve manier te ondersteunen. Dit doen we niet alleen door onze aanwezigheid, maar soms ook met een financiƫle bijdrage. We nodigen je van harte uit om lid te worden van onze supportersclub.

Tot slot willen we alle supporters een fantastisch seizoen wensen! Samen maken we er een mooie tijd van. Kom naar het supportersterras, schrijf je in voor de busreizen, doe mee met het kaarten of de bingo en laten we er een geweldig seizoen -en derde helft- van maken bij onze vv
Noordwijk!

Hartelijke groet,

Piet van den Berg
Voorzitter Supportersclub vv Noordwijk

Misschien ook interessant

  • 29 augustus 2024

    Pak zaterdag mee: Competitiekaartjes

  • 10 augustus 2024

    Van de voorzitter

  • 27 juli 2024

    Prijzen busreizen 2024-2025